Wij zijn in voorbereiding voor thuisbezorging. Welke gevolgen heeft dit voor onze menuprijzen?

  1.  Omdat we gaan samenwerken met thuisbezorg diensten, voorlopig eerst met UberEats, ontkomen we niet aan een veranderd prijsbeleid. Thuisbezorg organisatie’s zoals UberEats vragen een percentage van 30%. Daarnaast komen nog de extra kosten van creditcards bij, rond de 2,25 %. plus nog de daardoor veroorzaakte extra administratieve verwerking van Creditcard betalingen. Deze kosten kunnen wij niet dragen zonder prijsverhoging. We hebben daarom besloten twee verschillende menukaarten cq menupagina’s te hanteren. Te weten:
  2. Een menukaart met prijzen speciaal voor bezorging via bezorgdiensten (UberEats, later ter zijner tijd ook Thuisbezorgd).
  3. En een menukaart met de normale prijzen voor zelf afhalen. Voordat ik hierover verder ga, nog even dit:
  4. Bij sommige bezorgdiensten kan je ook aangeven dat je zelf afhaalt. Maar dan rekenen we nog steeds met de (hogere) prijzen van de menukaart voor thuisbezorgen. Ook voor zelf afhalen rekenen deze diensten provisies. Want je maakt nog steeds gebruik van hun orderplatform.
  5. Orders voor zelf afhalen daarom direkt via onze eigen telefoon doorgeven. Let wel, dat de orders via bezorgdiensten wel voorrang hebben, vanwege de krappe tijdschema’s die van toepassing zijn bij deze bezorgdiensten. Ons telefoonnummer is 020 4639140.
  6. Het duurt waarschijnlijk nog even voordat de menukaart met de normale prijzen voor zelf afhalen op deze website komt te staan. Die zijn voorlopig alleen beschikbaar in papieren folders op onze toonbank in de winkel. Aan de website uitbouw en de thuisbezorg menukaart heb ik nu mijn handen vol aan. Dat is omdat ik sinds kort de mogelijkheden en gebruiks-structuur  van de huidige web applicatie probeer te begrijpen terwijl ik onze website aan het uitbouwen ben.