Verschil in menuprijzen tussen thuisbezorgen en zelf afhalen. Maar er is ….lees meer

 Omdat we gaan samenwerken met thuisbezorg diensten, voorlopig eerst met UberEats, ontkomen we niet aan een veranderd prijsbeleid. Lees meer hierover op onze vorige blogpost. Daarom, wanneer u zelf afhaalt, scheelt het ongeveer 25 procent op de bezorgprijs. Maar er is wel een voorwaarde. Lees volgende kolom.

  • Niet bestellen via bezorgdiensten

    Bezorgdiensten zoals Thuisbezorgd, Deliveroo en UberEats bieden de mogelijkheid "Zelf afhalen" aan te geven. maak hier GEEN gebruik van. Commisies worden dan nog steeds doorberekend door deze bezorgdiensten.

  • Bij voorkeur telefonisch doorgeven

    Vanwege het Coronavirus deurbeleid, mogen er niet meer dan drie personen voor onze toonbank staan. Telefonisch doorgeven helpt hierbij.We spreken dan een tijdstip af. Ons telefoonnummer 020 4639140

  • Ik wil afhalen, maar ik zie al drie klanten staan

    Mochten er onverhoopt al drie klanten in onze winkel bevinden, klop aan ons raam en maak een telefoongebaar met uw andere hand.Wanneer uw bestelling al gereed staat brengen we het aan onze deur naar u.Telefonische bestellingen krijgen voorrang. Mocht het onverhoopt nog niet klaar staan, dan zwaaien we met drie vingers naar u, om aan te geven dat het 1 of meer minuutje langer duurt.